12% Bank Express 2023/03 EUR

IDŐ ELŐTTI VISSZAFIZETÉSI LEHETŐSÉGEKKEL!


M
ibe érdemes fektetni hektikus időkben?

Az elemzők válasza erre a kérdésre nagyon egyszerű és egyértelmű. A magasabb kamatok el fognak kísérni minket. Túl korai lenne trendfordulóra fogadni, a növekedés-orientált részvények ebben az évben sem fognak túl jó teljesíteni. A nyertesek között a bankszektor szerepel.

Érdemes olyan befektetést választani, amely leginkább Önt szolgálja. Fektessen be velünk, az SPB-vel!

A 12% Bank Express 2023/03 EUR certifikát futamideje 3 év, de úgy van felépítve, hogy a futamideje akár első év után és onnantól fel évente idő előtt felmondható úgy, hogy az éves 12%-os kuponlehetőség megmaradjon.

A kockázatot csökkentjük, a befektetett tőkét pedig védjük azzal, hogy csökkenő megfigyelési értékek szükségesek a visszafizetéshez (step down) és visszahívás esetén a korábbi ki nem fizetett kuponokat is rendezzük (Memory kupon).

Ennek a certifikátnak a fő előnye a potenciális gyorsaság. Úgy lett kitalálva, hogy a befektetőknek minél gyorsabban biztosítsa a legmagasabb hozamot.

  • Akár 36% hozam (éves 12%)
  • Napi árjegyzés
  • Részleges védelem a küszöbértékig
  • EUR-ban denominált és fedezve


Melyek a mögöttes termékek?

Négy nagy pénzügyi intézmény részvényeiről van szó: az amerikai JPMorgan, a Bank of America, a belga KBC és nem utolsó sorban a francia Société Générale.

Befektetési időtáv: 2-3 év

A piac várható alakulása: oldalazó, emelkedő

Jegyzési időszak: 2023.02.16. – 2023.03.17.

Kibocsátó: Citigroup Global Markets Funding Luxembourg S.C.A.

 

Többet szeretne tudni? A kiemelt információkat tartalmazó dokumentumot és a bázis, alap prospektust itt találja: www.bit.ly/3jtB1bg.

SPB letölthető katalógus PDF ide kattintva.

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés