Új részvények a magyar tőzsdén: elindult a kereskedés a Navigator részvényeivel – Portfolio.hu

Ünnepélyes csengetéssel indult a kereskedés a BÉT középvállalati piacán, az Xtend-en az elsősorban ipari befektetésekkel és stratégiai managementtel foglalkozó Navigator Investments Nyrt. értékpapírjaival. A társaság az idei év első felében sikeresen pályázott támogatásért a nyilvános piacra lépés finanszírozását elősegítő Mentor Programban, júniusban pedig a BÉT zártkörű tranzakciók létrejöttét ösztönző kezdeményezése, a BÉT Xmatch rendezvényén mutatkozott be a befektetők előtt – – áll a BÉT által közzétett sajtóközleményben.

Lezajlott az őszi időszak második kereskedésindító csengetése a Budapesti Értéktőzsdén. A mai naptól forognak a Navigator Investments papírjai a BÉT középvállalatokra specializált platformján, a BÉT Xtenden. A tradicionális csengetési ceremónián Végh Richárd, a Budapesti Értéktőzsde vezérigazgatója, Jutasi Zoltán, a Navigator Investments igazgatóságának elnöke, valamint Parádi-Varga Tamás, a tőzsdére lépést tanácsadói minőségben támogató SPB Befektetési Zrt. vezérigazgatója is részt vett.

A CSENGETÉS KERETEIN BELÜL A TÁRSASÁG 340 100 DARAB, EGYENKÉNT 1 000 FORINT NÉVÉRTÉKŰ, DEMATERIALIZÁLT TÖRZSRÉSZVÉNYÉT VEZETTÉK BE A BÉT XTEND PIACRA.

A teljes cikk ide kattintva tekinthető meg, Portfolio.hu forrás: link.

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés