Az SPB is csatlakozik a Cipősdoboz jótékonysági akciójához

Az SPB is csatlakozik a Cipősdoboz jótékonysági akciójához – Adományozással egybekötött üzleti nyílt napok

Örömmel értesítjük minden kedves partnerünket, hogy különleges együttműködésben veszünk részt: az SPB Befektetési Zrt. is csatlakozik a Cipősdoboz Akciójához.

  • Egyrészt mint SPB pénzügyi adománnyal, csomagok vásárlásával is szeretnénk hozzájárulni a nemes célhoz a Cipősdoboz Akció online felületén,
  • másfelől Gyűjtőpontként 2021. december 13-15. között várjuk a rászoruló gyermekek számára összeállított ajándékcsomagokat cipősdoboz formájában.

Cím: 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8., Gerbeaud Irodaház, 3. emelet

Telefon: Beke Zita +36 20 550 0320

Nyitva tartás: 2021. december 13-15., hétfő és szerda, 10:00-16:00 között

A Cipősdoboz Akció honlapja: http://ciposdoboz.hu/

Így tud segíteni:

  1. ha szeretne személyes ajándékokkal kedveskedni rászoruló gyermekek számára, úgy az SPB-nél dokumentáció kíséretében örömmel vesszük át azokat és juttatjuk el a Cipősdoboz Akció szervezőihez,
  2. ha nincsenek játékai otthon, akkor online van lehetősége adományozni, csomagokat tud kiválasztani, ahogy mi is tettük. Gyors és praktikus megoldás, abszolút segítség!

Közösen szebbé tehetjük több rászoruló gyermek karácsonyát!

NYÍLT NAPOK

Reflektálunk a felénk érkező igényekre, ezért nyílt napokat is fogunk tartani.

Ha Ön már üzleti partnerünk, ügyfelünk vagy az kíván lenni, és az adományozást szeretné összekötni személyes konzultációval, szakmai kérdése van, örömmel állunk rendelkezésre. Tőlünk bármit lehet kérdezni (és kiváló a kávénk).

 

A nyílt napokon, konzultáción való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött:

Regisztráció, e-mail:

A részleteket a mindenkivel személyesen egyeztetjük.

Dátum: 2021. december 13-15. hétfőtől szerdáig.

A nyílt napra már most lehet jelentkezni.

TIPPEK

Az ajándék elkészítésére vonatkozóan javaslatunk: úgy érdemes ajándékozni, mintha mi kapnánk az ajándékot. Mi is szépen becsomagolt, tiszta játékoknak örülnénk.

  1. Kérjük, keressen egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt. Döntse el, hogy hány év körüli fiúnak vagy lánynak szánja az ajándékát.
  2. A cipősdobozt töltse meg tiszta, kimosott vagy új ajándékokkal (játékok, írószerek, higiéniai eszközök, édesség, könyv).
  3. Az elkészült ajándékcsomagot csomagolja be színes csomagolópapírral (külön a tetejét és külön az alját) majd ragassza le átlátszó ragasztószalaggal vagy kösse át zsineggel.
  4. A dobozra jól láthatóan írja fel, hogy milyen korosztályú lánynak vagy fiúnak szánja az ajándékát. (Pl. „fiú 12” vagy „lány 8”) Erre a célra használhatja a szórólap előoldalán található címkét: vágja le, töltse ki és ragassza a doboz oldalára.
  5. Az elkészült ajándékcsomagot legkésőbb december 15-ig juttassa el hozzánk a fenti címre.

Számunkra nagy örömet okoz, hogy másokon a fenti módon segíthetünk, amennyiben Ön ügyfélként, partnerként csatlakozik az SPB saját szervezéséhez, örömmel látjuk!

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés