SPB: Boldog Nőnapot és eredményes befektetéseket kívánunk

A Nemzetközi Nőnap alkalmából szeretettel köszöntjük a Hölgy befektetőinket, üzleti partnereinket és kollégáinkat. Köszönjük, hogy tudásotokkal, finomságotokkal, empatikus és kreatív attitűdötökkel jobbá teszitek a mindennapjainkat.

A Hölgy partnereinkkel való kommunikáció során is egyre inkább érzékeljük a saját fórum, találkozók, online események iránti igényt, hogy a befektetési jó gyakorlatokat könnyebben és hatékonyabban lehessen megosztani egymást között. Örülünk, hogy a befektetések iránt a Hölgyek részéről fokozottabb érdeklődést tapasztalunk. Úgy látjuk, hogy a Hölgy befektetők többsége a jövőben szeretné a befektetéseit magasabb szintre emelni, az öngondoskodás szerepe egyre inkább felértékelődik.

A Hölgy befektetőinkkel folytatott beszélgetések keretében gyakran merülnek fel gondoskodó célok, azaz számukra a befektetés során az elsődleges szempontok általában az anyagi biztonság megteremtése önmaguk vagy a családjuk számára, a hosszú távú vagyongyarapítás, illetve a nyugdíj célú befektetések. A női befektetők körében ezen felül kiemelkedő mértékben meghatározza a preferenciát a portfólióban szereplő vállalatok értékrendje, missziója, pl. az ESG-értékrend.

Szeretnénk a Hölgyekkel együtt üzleti értelemben növekedni, úgy gondoljuk, hogy értjük az egyedi életutak sajátosságait, a különböző életszakaszokhoz kapcsolódó speciális befektetési igényeket.

Ezért a Nemzetközi Nőnap alkalmából elindítjuk az #SPBWOMEN kampányunkat, amelynek során felületeinken dedikáltan Hölgyekre szabott befektetési tartalmat is szeretnénk kínálni a közeljövőben.

Örömünkre szolgálna, ha még több Hölgy befektetőt üdvözölhetnénk az ügyfeleink között!

Boldog Nőnapot kívánunk!

SPB Befektetési Zrt.

#spbwomen

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés