Fektessen be egy amerikai technológiai vállalatokon alapuló indexbe az SPB-vel

Ismeri az új termékünket?

Rögzítheti és élvezheti a tegnapi hozamot, ha újra esik a piac. A volatilis piac esetén sem kell attól félni, hogy egy egyszer elért hozamot elveszítene a Lock-In funkciójával. Ráadásul attól sem, hogy tőkét veszítene a futamidő végén.

Lépésről lépésre rögzítjük a hozamát, előnyök:

Kezdettől fogva 100%-os tőkevédelem
– Biztos lehet benne, hogy a befektetett tőke 100%-át visszakapja a futamidő végén, akárhogy is alakul a mögöttes index.

A hozamrögzítés egyre magasabb szinten
– Ha a mögöttes index teljesítménye emelkedik, akkor rögzítjük az eddig elért eredményt. Ha az értéke pl. egy kereskedési nap végén 101% vagy ennél magasabb, akkor már a 100% tőkén felül még ezt az egy százalékoz is kifizetjük.

Akár 200%-ig!
– A Lock-In szint figyelése minden tőzsdei kereskedési napon történik 2023.06.12-2026.06.09. között. A szint mindig csak magasabb lehet.

A certifikát mögöttes indexe az US Technology Equity Futures Rolling Strategy referenciaindexén alapul, amely a legismertebb amerikai technológiai indexhez, a NASDAQ 100-hoz kapcsolódik.
Az index olyan vállalatokat tartalmaz, mint az AMD, az Airbnb, az Alphabet, az Amazon, az Apple, a Broadcom, a Cisco Systems, az Enphase Energy, a Meta Platforms, a Microsoft, valamint a Tesla és a Zscaler.
A mögöttes index egy volatilitás-szabályozó mechanizmussal van ellátva, amely a napi volatilitás alapján módosítja a súlyeloszlást az irányadó index és a készpénz között, a cél a 6%-os volatilitás elérése.

Fektessen be velünk, az SPB-vel!

Letölthető, részletes tájékoztató ide kattintva (PDF).

Örömmel várjuk a megkeresését!

Doernbrack Sven
vezető privátbankár

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés