Jelentős hozamok 100%-os tőkevédelem mellett? Válassza a tőkevédett certifikátot!

Súlyozott átlag és másfélszeres hozamszorzó

Fektessen be Ön is egy vadonatúj működési elven alapuló termékbe, amely lehetővé teszi, hogy az elért hozamok maximalizálódjanak, mégpedig a mögöttes termékek teljesítményének intelligens újrasúlyozásával. Mindeközben a befektetett tőke 100%-os védelmet élvez és az elérhető hozam nincs korlátozva.

“Három évvel a befektetés után megvizsgáljuk a mögöttes indexek teljesítményét és a legjobban teljesítő index 70%-os súlyozást kap. A másik kettő index teljesítményét 15%-kal vesszük figyelembe a végső érték megállapításához. Az ilyen módon elért átlagot súlyozott átlagnak nevezzük.” – emelte ki Doernbrack Sven, az SPB Befektetési Zrt. vezető privátbankára.

Milyen előnyökre számíthat?

  • 100%-os tőkevédelem
  • Hozam-maximalizálás (súlyozott átlag)
  • Másfélszeres hozamszorzó
  • Potenciálisan koráltlan hozam
  • Hozamnövelés pénzügyi tőkeáttétellel 1:1,5
  • Devizafedezés USD-ban
  • Napi árjegyzés


A befektetés maximális diverzifikálását 3 tematikus index biztosítja:
 

  • BNP Paribas Technology Balanced Index – a legnagyobb amerikai technológiai vállalatokból, illetve amerikai államkötvényekből tevődik össze.
  • BNP Paribas Multi Asset Diversified 5 Index – három komponensből állhat: részvények, kötvények, illetve nyersanyagok. (Ön akár csak az egyikbe is befektethet.)
  • S&P 500 Sector Rotator 5% Daily RC2 0.5% Decrement Index – egyedülálló algoritmus, amely a kiemelkedő potenciállal rendelkező, azonban alulértékelt szektorokat célozza meg.

Befektetési időtáv: 2-3 év
Piac várható alakulása: emelkedő

A jegyzés 2023. február 20-ig lehetséges.

A részletes áttekintés, PDF ide kattintva tölthető le.

Kérdés, érdeklődés esetén állunk szíves rendelkezésére:

Doernbrack Sven
vezető privátbankár

m: +36 20 275 1756
e: 

LinkedIn profil

 

A fenti marketing közlemény kereskedelmi kommunikációs eszköz, nem minősül ajánlatnak, befektetési szolgáltatásnak vagy azt kiegészítő tevékenységnek, befektetési, pénzügyi vagy közteherviseléssel kapcsolatos tanácsnak, pénzügyi vagy befektetési elemzésnek. A fent említett értékpapírok megvásárlása kockázatos, a befektetett tőke elvesztésével járhat, a pozitív hozam lehetősége bizonytalan, a hozamra vonatkozó prognózis nem tekinthető ígéretnek vagy vállalásnak. A fenti információ nem teljes körű, az semmi esetre sem elegendő a befektetésről szóló döntés meghozatalához. Amennyiben Önnek ilyen célja van, nyomatékosan javasoljuk a megfelelően felkészült és tapasztalt, engedéllyel rendelkező szakértő szolgáltató igénybe vételét. A fenti információ nem helyettesíti a befektetést megelőző alkalmasság- illetve megfelelés értékelést, tájékoztatást és kockázatfeltárást. A legteljesebb körben és mélységben kizárjuk a felelősségünket a fenti információ felhasználásából, a fentiek hibájából vagy hiányosságából eredő vagy azzal akár csak közvetetten is kapcsolatban álló károkért, elmaradt haszonért, veszteségért, meghiúsult üzleti, gazdasági, pénzügyi várakozásokért, költségekért stb.

Előző bejegyzés
Következő bejegyzés